2007. augusztus 8.

Jövőkép #2

Szóval nem csak ingatlanpiac az élet.
Egy-két év múlva szeretnék ismert író lenni. Azt nem tartom valószínűnek, hogy akár egy könyvemet is kiadnák, de az Internet korában erre nincs is szükség. Remélem valami alakul a magánéletemben is, de erról aztán tényleg fogalmam nincs. Jó lenne.

A kettő egyébiránt összefügg. Bármilyen hihetetlen. Ha egyszer azt érzem, hogy leraktam valamit már az asztalra, az önbecsülésem is más lesz.

Persze az, hogy többen olvasták a könyvemet, még nem old meg semmit. Tovább kell dolgoznom azon, hogy ne a jelenlegi, elmebeteg társadalom alakítsa az egyéniségemet, mert ennek egy önbizalomhiányos, pótcselekvésekkel teli István volt a végterméke. Az önnevelés első fázisa az volt, hogy nem nézek tévét. Filmet, moziban, vagy DVD-n igen, ha valakinél bekapcsolva van a tévé, nem kezdek el álszent módon háttal bemenni a szobába, de otthon nem kapcsolom be semelyik adást.

Jelenlegi célkitűzés, és ebben lassabban mutatkozik az eredmény, az az, hogy megváltoztatom a táplálkozási szokásaimat, és többet mozgok. Egészen pontosan futok. Mert bármi másra rá lehet venni, de futni gyűlölök.

Cél az is, hogy külföldre költözöm. Az expat lét már régebb óta vonz. Hogy ebben mennyire lesz partner, aki esetleg mellettem lesz, azt nem tudom. Ez egy kicsit zúzós pont. Pedig épp azt szeretném, ha a családom kerülné el messzire azt az elmebeteg kavargást, ami itt Magyarországon kialakulni látszik.

Hö, és remélem lesz vadászgörényem is :) Ahhoz viszont kell kertesház, mert lakásban öngyilkosság...

0 vélemény érkezett: