2007. szeptember 20.

Horror

volt a meló ma délután. A német kolléga megint előadta, hogy nem érti a levelemet... pedig ő a német, nem én! Érdekes, más nem rinyál, hogy hülyén foglalmazok, nála meg kifejezetten már előre aggódok, ha levelet kell írni.

Baromira nem vagyok bulizós kedvemben, de egyszerűen gyűlölném magam hetekig, ha nem mennék most el. A melóhelynél, meg a bevásásrlóközponton belül ott szoktak grasszálni a TF-es csajok, a szemem szokott kiesni, most viszont itt a nagy alkalom...

Csilla magaalatt. Elsőfelindulásból rámköszönt msn-en, és hívott, hogy menjek gokartozni. Aztán beszélgettünk. Elég nehéz volt, mert full össze van zavarodva. Szegény. Bírom ezt a dilis csajt. Aztán lemondta a gokartozást, és mégis az otthon berúgás mellett döntött. Jobban örülnék, ha Csilla kapcsolata rendben lenne. O, ha olvasod véletlen ezt a blogot, ne legyél hülye! Te vagy a nagyobb, legyél okosabb is!

Persze ezzel nem tudok mit kezdeni. Szar tehetetlennek lenni, de, ha bármit belenyúlnék, nagyobb baj lehetne, mert nem ismerem őket.

Most meg írom a könyvemet, mert Anyu lassan kezdi tényként kezelni, hogy én hétvégén vidékre megyek... igenám, de még sehol nem tartok a dolgaimban...


Nééé, videó arról, hogy hogyan bulizunk hármasban... :)

0 vélemény érkezett: