2007. december 12.

Férfi és női sajátosságok

Na, mivel sokan ezért vagytok itt, ezért folytatom ezt a témát is.

Először tényleges különbségek. Előre szólok, könnyen lehet, hogy a te esetedben nem jönnek be ezek, ne rémülj meg, hanem gondolj az ősi kínai jelre, amiben a világos és sötét épp a kiteljesedésében hordoz egy kicsit a másikból!


Férfi: Racionális gondolkodás, változtatni akarás, jobb térlátás és tájékozódás.

Nő: Intuitív gondolkodás, több dologra figyelés képessége, elfogadás, jobb színlátás.

Teljesen más a hozzáállása a két nemnek a szerelemhez is. Ezért könnyű ide éket beverni, hogy: minden férfi disznó/minden nő kurva. A legtöbb ember magához viszonyít, ezért, ha nem tudja kezelni, hogy partnere számára mást jelent a kapcsolat, mint neki, akkor könnyen megeszi a hülyeségeket.


Ami nem:

A női sofőrök nem rosszabbak. Sajnos, van egy töredéke a nőknek, és ez a legtöbb emberben igencsak megmarad, ezért lehet talán az előítélet. És baromi sok frusztráció is van a nőkben a vezetésnél. Számtalanszor láttam ideális íven parkolóhelyre tolató nőt, aki, amikor észrevette, hogy ott vagyok, belezavarodott, és feltűnően elkapkodva, látványosan romló megoldással parkolt le.

Az sem igaz, hogy a női munkahelyi vezetők rosszabbak. A legjobb főnökeim nők voltak, viszont nőknél sokkal jobban befolyásolják a munkavégzést a magánéleti dolgok. Túl finom voltam? Egy szexuálisan elhanyagolt nő az egész környezetét megmérgezi a hisztijeivel.

még folytatom...


1 vélemény érkezett:

Coriolis írta...

Ami a különbségeket illeti a vezetésben: vannak rosszul vezető nők és férfiak egyaránt. Az ilyen nő bénázik és határozatlan, az ilyen férfi viszont kockáztat és bunkó. A nő valamit nem tud, a férfi valamit leszar. Ez utóbbinál most éppen a sávtartásra gondolok kanyarban :-P

Van egy barátnőm, k... jól vezet. Két sör után (ő itta) is be merek mellé ülni. Nagyon érzi a kocsit és nagyon megy. Ugyanakkor kedvesen bohókás női stílusban teszi :-)