2007. december 12.

Könyvismertető

Na, kész vagyok.

Az alábbi szöveg az, aminek segítségével a könyvemet pár mondattal egy kicsit értelmezni tudod másoknak is. Ma, a nap folyamán itt lesz a maradék infó a terjesztéshez, addig még inkább ti olvassátok.
Nem azt szeretném, hogy a kedvemért olyant reklámozzatok, aminek értékéről nem vagytok meggyőződve, hanem azt, hogy szívesen adjátok tovább azt, amit megtudtatok, mert érzitek, hogy ezzel ti is részesévé váltok valami alkotó folyamatnak, ami pozitívat eredményez.
És remélem azzal is tisztában vagytok, hogy ezt nem simán egy könyvnek szántam. Úgy képzelem, hogy akik blogolnak, olvassák az én blogomat, többre vágynak annál, mint amit a jelenlegi helyzet ad. Nekik minden olyan infó, amihez ebben a témában hozzájutnak, plusz energia. És ez az energia a távolsággal csökken. Időben, és (esetleg virtuális) térben is értelmezve.

Azt hiszem, a legtöbb olvasóm számára a Kokom és ami hozzá kapcsolódik "kellnekem" kategória.

Na, és a szöveg:

A Kokom Kiáltvány

Akkor szól neked ez a könyv, ha elgondolkodtál már azon, hogy napjaink társadalma nem az emberi fejlődés csúcsa, sőt még a demokráciának is a legrosszabb megtestesülése. Úgy is lehet mondani, hogy a többség diktatúrájában élünk.

Ez a könyv játék a tűzzel, egy dogma megtagadása. Eddig el kellett hinned, hogy a világ csak ilyen lehet, mostantól te is gondolhatod másként.

A könyv azokról szól, akik másképp látják az állam intézményét, és minél több emberhez el akarják juttatni a gondolatot: lehet igazságosabb a társadalom.

Természetes, hogy egy ilyen üzenet, az igazságtalanságok haszonélvezőiben ellenérzéseket kelt.

Így azután a könyv nem diadalmenetről; hanem küzdelemről, kalandos eseményekről és váratlan helyzetekről szól.

Ha túl szeretnéd élni a következő évtizedeket, igencsak ajánlott olvasmány. A téma önálló átgondolása is javallt – hiszen nem újabb dogmára van szükség, hanem szabadon gondolkozó, a megismert tudást tovább érlelő emberekre.

0 vélemény érkezett: