2007. december 10.

Rövid közjáték: A Tóta egyre hülyébb...

Nem fogok sokat rápazarolni. Mint Coriolis, én is olvasom a bejegyzéseit.

De egy ideje - talán mióta megvették kilóra - valahogy a szövegelése egyre inkább kényszeredett, önmagát magyarázóbb, hullik vissza arra a szintre, ahogy a lelkibeteg hülyegyerekek fröcsögnek a világra.

A CIKK

Hát, barátom: lefikázni az összes terepjáróst, és utána Demszky nevét említeni... te tényleg teljesen hülye vagy? Ok, atomket is egy kicsit elszabadult jobbra, de te meg annyira balrahúzol, hogy bizonyos infók egyszerűen mennek a süllyesztőbe...

Miért a pofátlanság teteje ez?

Ja, hogy neked senki sem szólt, hogy szeretett polgármesterünk nem azért szarik a kátyúkra, mert biciklivel jár dolgozni?

2 vélemény érkezett:

Névtelen írta...

Egy dologban mégis igaza van, még akkor is, ha az enyhén fröcsögős stílusa ezt sokak szemében aláássa:

Van az embernek egy úgynevezett biológiai lábnyoma, ami azt jelenti, hogy a természet erőforrásaiból mennyit használ fel. Jelenleg ez itt Európában lényegesen nagyobb, mint a mi szükséges lenne.

Ha úgy fogod fel a cikket, hogy ha valaki 6 liter / 100 km árán juthat el valahova, de mégis a 20 liter / 100-at választja, az indokolatlanul pazarolja az erőforrásainkat, akkor ez már korrektebb megfogalmazásnak hangzik. És ez az, ami ellen kellene fellépni.

vmistvan kukac hotmail.com írta...

najó, de pont a demszkit felhozni jó fiúként?
délután ugyan személyesen megbeszéltük, de tóta w ott idegesített fel, hogy a biciklit prédikáló, ámde városban terepjárót használó demszkit szemrebbenés nélkül odaírta a szöveg végefele. ez számomra azt sugallja, hogy olyannyira megszűri az agya a jobboldalra és a baloldalra kellemetlen híreket, hogy az el sem jutott a hallóközpontjáig, hogy demszky mekkora terepjárófan.

és amúgy, demszki oldja meg a tömegközlekedést. hogy a répába fogunk eljutni az új melóhelyre? mert én oda sem akarok kocsival járni, mégha 6 liter is.

és itt árulkodó a tóta, mert már ő is kocsival járhat, ezért nem a dugóban szakadt szarokkal araszoló embereknek szól be, hanem demagóg módon egy kisebbségnek.

ami vicces módon szerintem elég masszívan egybeesik az ő új kenyéradóival...