2009. január 23.

Just in time

Persze írhatnék arról az ismerkedésemről, ami a jelenben zajlik, de a hölgy újabban olyan elegánsan ignorál, hogy abszolúte nem egy sztorizni való eset lett belőle...

Röviden a történet annyi, hogy megirigyeltem Dórit, aki nemes egyszerűséggel írt egy levelet egy neki szimpatikus srácnak, és most már nála lakik...

Így aztán, amikor a Velvet év arca c. meccsén azt láttam, hogy az ezeddig egyetlen igazán szimpatikus leányt jól lehúzták a szavazáson, írtam neki iwiwen. Persze lehet, hogy a vizsgaidőszak miatt, de elmaradnak a válaszlevelei. Én meg nem erőltetném, pont az volt a jó, hogy színes egyéniség, akivel sok közös témánk van. De, ha ő nem tud/akar válaszolni? Inkább maradjon meg így a sok jó beszélgetés, mint vérig sérteni a nyomulással.

Endi (exbloggerina) elemzése után szabadon:

A teljesen átlagos lányok túl sokat mondják maguknak, hogy ők királylányok, nekik a tökéletes kell, és megérdemlik, meg minden pasi disznó, és a többi szokott szöveg, hogy végül önbeteljesítő jóslatként a létező pasik tényleg disznók velük, az álompasi meg örökre álom marad.
A full bombázó csajok pedig általában egy csődtömeg, lerántós, drogos, bunkó pasit szerválnak maguk mellé, mert ők sosem elégedettek magukkal, és kell nekik, hogy a teljesen gagyi pasijuk megalázza őket.

Két lány lakik itt a házban, egyik az egyik, másik a másik kategória jellegzetes példánya. Személyes okokból nekem mindkettő tabu, ezért ők pont jók példának, mert így tárgyilagosan tudok nyilatkozni. :)

Ja, a trampli csajok meg nem érdekelnek :) Csak, hogy teljes legyen a paletta. Mindenesetre inkább egy kicsit jobb lánnyal ismerkedek szívesen, mert minden előítélettel, meg hülye dumával szemben, a jobb lányok a kedvesebbek :)

2 vélemény érkezett:

Anikó írta...

Ezen már sokat gondolkodtam, vajon az emberek miért bonyolítják túl a kapcsolatokat is? Pedig ennek is végtelenül egyszerűnek kellene lennie. Semmi játszma, álarc. Bár egy barátom egyszer kifejtette, hogy kezelőbarát felületet kell kialakítani a másiknak, mert ha hagyod túl mélyen belemászni a lelkedbe, az egyikőtöknek sem jó.

vmistvan kukac hotmail.com írta...

a barátod szavaiban nagy bölcsesség rejtezik :D