2009. február 14.

Gil legújabb hülyesége...

Aztán meg mostanság egy netes játékban játszok. Egyik kedvelt szórakozásom (most épp a virtuális világban Indonéziába költöztem ki egy melóra), hogy a helyi lapokat olvasom.. Kihívás. Szerencsére van a translate.google.com...


Setelah satu bulan lebih dunia eRep dilanda kesuraman, akibat tidak adanya sarana pelampisan napsu berupa war module, maka saat ini berbondong-bondong penduduk eRep dari seluruh penjuru dunia kembali bergairah.

Hal ini dapat terlihat dari banyaknya user yang OL saat pertama kali war module ini di luncurkan, walaupun sempat mengalami gangguan, tapi tidak mengurangi semangat juang warga eRep dalam menekan tombol "FIGHT"

Bergulirnya kembali war module berakibat postif tidak hanya bagi semangat para penduduk. Hal ini juga bermanfaat untuk peningkatan ekonomi di eRep. Dapat dilihat bahwa sejak war module diluncurkan, harga-harga iron, senjata, diamond, dan gift kembali normal. Para pengusaha mulai dapat tersenyum gembira karena bisinis mereka kembali bergulir.

Tetapi wahai pembaca...
Apakah dibutuhkan peperangan untuk meningkatkan gairah hidup dan gairah bisnis?
Mari kita renungkan dalam-dalam hal ini...

Silahkan tulis pendapat anda
(Jangan lupa VOTE ya)

***********************************************

Után egy hónappal több eRep világ sötétség miatt lehetőségek hiánya pelampisan napsu a háború modult, így ebben az időben berbondong-eRep tömegben az emberek az egész világon újra lelkesek.

Ez is kiderül a felhasználók száma az OL először ezt a háborút indítson modult, bár a lehetőséget arra, hogy baleset, de nem csökkenti a közérzete az eRep és megnyomjuk a gombot "harc"

Bergulirnya hátsó modul postif háború nem csak a szellem a lakosság. Ez azért is hasznos, a javuló gazdasági eRep. Látható, hogy mivel a háború modult indult, az árak, vas-, fegyver-, gyémánt, ajándék, és visszatér a normális. A vállalkozó lehet kezdeni, mert boldogan mosolyogva Lapozással vissza vállalkozásukat.

De olvasói O ...
Háború szikra is szükséges az élet, hogy javítsa az üzleti és a szenvedély?
Let's renungkan-a ebben az esetben ...

Kérjük, írja meg véleményét
(Ne felejtsd el SZAVAZÁS ya)

0 vélemény érkezett: