2009. február 3.

Lopok Gyopártól

Azt hiszem, a hét legviccesebb sztoriját találtam meg Gyopi blogján :)

Mivel tudom, hogy nem mindenki olvassa, ezért most tolvaj szarkaként megfújom. Remélem azért örül majd az ingyenreklámnak :D

Hibaüzenet

A szerelem vak. Olykor némileg kocka is. Ez indította el bennem az alábbi agymenést.

Előfordul, hogy probléma merül fel az oldal betöltése közben. Ez a probléma többféle lehet.

Kapcsolatunk időtúllépés miatt megszakadhat. Esetleg azért, mert a program nem válaszol, de lehet baj az is, ha keresett kifejezés egyetlen dokumentumban sem található meg. Radikális esetekben a kiszolgáló nem található, egyáltalán. Ilyenkor újra bepötyögjük az adatokat, és gyakran döntésre kényszerülünk, ha megtudjuk saját hibaüzenetünket.

Az egyedüli üdvözítő megoldás a rendszer újraindítása a ctrl+alt+del billentyűparanccsal, ne adj Isten, az egész gépet újra kell telepíteni. Ekkor nagy változásokon megyünk keresztül, ki- és bejelentkezések során, a hivatkozások küldésén, míg végre létrehozhatjuk életünk új mappáját, a régi file-okat pedig a mentés másként funkcióval emlékeinkbe zárhatjuk.

Ne feledjük el a változások mentése és a frissítés parancsokat sem, hiszen e nélkül nem haladtunk előre semmit. Óvatosan az előzményekkel!

Ügyeljünk időnk takarékos beosztására is! Sose nyissunk meg több ablakot a kelleténél, mert a rendszer lefagyhat!

A kapcsolat nélküli munka lehetőségét érzelmi okokból nem ajánlom senkinek. Ha a felhasználó azonosítója már foglalt, keress másikat! Csalódást okozhat hosszútávon titkosított csatornán belépni!

Ha bármi kérdésünk van a témával kapcsolatban, mindenki életében van súgó, melynek szerepe lehet a frissítések keresése, vagy akár a hibás webhely bejelentése is.

Aranyszabály: Módjával engedélyezd a kukikat, és mindig használj tűzfalat!

1 vélemény érkezett:

Anikó írta...

Szeretnék képet Morgóról ... :)

A pbejegyzés pedig igen találó! :))